Wielkości:
- Fi 14 (8-10 porcji) – od 210 zł
- Fi 16 (11-12 porcji) – od 250 zł
- Fi 18 (13-15 porcji) – od 270 zł
- FI 19 ( 16-18 porcji) – od 290 zł
- Fi 20 (19 -20 porcji) – od 310 zł
- Powyżej 20 porcji – 17 zł za osobę
Możliwość dodania chrupki, frużeliny lub żelki – 20zł
Smak z alkoholem +2zł do porcji
Do ceny tortu należy dodać cenę dekoracji
Dekoracje:
- Piętro tortu 25-50 zł zależne od wielkości.
- Imię oraz wiek na masie cukrowej – w cenie
- Drip (spływająca czekolada) – w cenie
- Słodycze – od 20zł – zależne od ilości
- Owoce – od 20zł – zależne od ilości
- Kwiaty żywe – od 20zł – zależne od ilości
- Topper – drewniany, akrylowy, personalizowany – ceny od 15 do 50zl
- Wydruk cukrowy – 25 zł
- Figurka cukrowa – od 30zł za sztukę