Cennik

Torty

Wielkości:

  • Fi 14 (8-10 porcji) – od 210 zł
  • Fi 16 (11-12 porcji) – od 250 zł
  • Fi 18 (13-15 porcji) – od 270 zł
  • FI 19 ( 16-18 porcji) – od 290 zł
  • Fi 20 (19 -20 porcji) – od 310 zł
  • Powyżej 20 porcji – 17 zł za osobę

Możliwość dodania chrupki, frużeliny lub żelki – 20zł

Smak z alkoholem +2zł do porcji

Do ceny tortu należy dodać cenę dekoracji

Dekoracje:

  • Piętro tortu 25-50 zł zależne od wielkości.
  • Imię oraz wiek na masie cukrowej – w cenie
  • Drip (spływająca czekolada) – w cenie
  • Słodycze – od 20zł – zależne od ilości
  • Owoce – od 20zł – zależne od ilości
  • Kwiaty żywe – od 20zł – zależne od ilości
  • Topper – drewniany, akrylowy, personalizowany – ceny od 15 do 50zl
  • Wydruk cukrowy – 25 zł
  • Figurka cukrowa – od 30zł za sztukę